onsdag 16. juni 2010

Lettere sagt enn gjort....

Ja, det var dette med å begynne å blogge da. Hvor skal jeg begynne- og hva skal jeg skrive om? Jeg er altfor opptatt med å se på alle de andre fantastiske bloggene rundt her.

Så var det dette huset da. Vi kjøpte det april 2009, jeg var høygravid og vi var lei av å leie.
Vi bodde i Oslo da jeg ble gravid, men uten familie rundt seg så vi oss "nødt" til å flytte til hjem. Mitt hjemsted, for å bo i Mo i Rana hvor samboer kommer fra var uaktulet for oss begge. De vi kjøpte huset av var i 70-åra og huset var ikke blitt gjort noe med siden de flyttet dit (så det ut som ihvertfall) og vi begynte med å rive ned det som var av vegger og tak i hovedetasjen. Kjøkkenet var det eneste som var "ok" så det fikk stå, noe som det gjør enda. Har blitt ny benkeplate og fliser, men det er ikke særlig pent alikevel.

Vi har lagt gipsplater i hele stuen og pusset og malt. Rundt ovnen og på pipen har vi lagt mørtel og det har blitt grått og fint. Stuen er ferdig. Eller jeg angrer jo på at jeg ikke rev opp parketten og malte det fine tregulvet under hvitt. Men kunne vel jeg vite at jeg plutslig en dag skulle bli interessert i interiør på et slikt høyt nivå som jeg plutselig ble her en vinterkveld?

Badet rev Nordlendingen uten å tenke seg om, så vi tenkte å bo hjemme hos min mor og far til badet ble ferdig.Badet ble nedprioritert av alt annet som skulle gjøres og vi flyttet inn i huset uten bad. Pytt pytt, tenkte vi. Det kommer vel et bad om ikke så lenge. Hah! Det tok 8(!!) mnd før badet var ferdig. Vi dusjet hos foreldrene mine. Vi hadde heldigvis toalett i kjelleren.

Men nå, dere. Nå er badet så lekkert og fint at. Det var verdt ventetiden.

Slik så det ut når vi overtok huset.
Og nå er det slik.Toalettet var det eneste bilde fra badet der du så litt av rommet. Har også det lekre bilde av gardinene. Skjekk den sammensetningen.


1 kommentar:

  1. Heisann, takk for hyggelig kommentar på bloggen!!! Det setter vi stor pris på!! Legger oss selvfølgelig til som følger på denne koselige bloggen. Flink du er!!

    SvarSlett